V našej ponuke nájdete celý rad výrobkov využívaných pri výrobe vína na zdokonalenie procesu výroby i techniky ošetrenia. Môžete si z nich vybrať na základe nášho katalógu alebo získajte bližšie informácie od našich konzultantov na požiadanie.
Pri správnej výžive má strednú kinetiku fermentácie pri 10 – 29 ° C (50 – 85 ° F) s nízkym obsahom VA a tvorbou SO2. Tento kmeň je citlivý na dva faktory, hladinu alkoholu nad 13% (v / v) a príliš čistené mušty (zákal <50 NTU). Považuje sa za senzoricky neutrálny.
KONZERVOVANIE A SKLADOVANIE
Skladujte na chladnom a suchom mieste, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia a tepla.
DÁVKOVANIE
10 – 30 g / hl
Rehydratujte v 10 dieloch vlažnej vody, do ktorej bol pridaný cukor, max. 38 ° C a minimálne 20 – 30 minút. Do reaktivačnej vody navrhujeme pridať organické kvasnice na rehydratáciu živín.
BALENIE
500 gramové balenia, 10 kg vrecia.
Vyrobené v EU pre VINTRADE, s.r.o. podľa noriem ISO 9001: 2008 a HACCP štandardov.
Vintferm Fruity Extra je kultúra vybraného kmeňa kvasiniek S-cerevisiae, prispieva k aromatike v bielych a ružových vín. Vytvára v chuti vyrovnané vína a zvýrazňuje esterové arómy odrôd. Aromatický profil (tropické ovocie, citrusy, ruže) závisia od teploty fermentácie. Ideálne kvasinky na výrobu bielych a ružových vín, ktorým chceme poskytnúť ovocný charakter a sviežosť. Intenzívnosť aromatiky závisí od teploty fermentácie.
KONZERVOVANIE A SKLADOVANIE
Skladujte na chladnom a suchom mieste, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia a tepla.
DÁVKOVANIE
10 – 30 g / hl
NÁVOD NA POUŽITIE
Vintferm Fruity Extra je vhodné aklimatizovať, prípravou štartovacej dávky pomocou cukornatého roztoku pri teplote max 38 ºC. Roztok dobre premiešajte a nechajte najmenej 20-30 min. Odporúčame pridanie organickej kvasničnej rehydratácie do reaktivačnej vody.
BALENIE
500 gr sáčky
Vyrobené v EU pre VINTRADE, s.r.o. podľa noriem ISO 9001:2008 a HACCP štandardov.
Vintferm ZY je čistá kultúra vybraného kmeňa kvasiniek S-cerevisiae na výrobu bielych a červených vín, ktoré umožňujú fermentáciu aj v ťažkých podmienkach (teplota od 15° C do 32°C, alkohol nad 13).
Zvyšuje hladinu esterov tým pomáha a podporuje kompletnú a čistú fermentáciu. Výsledkom je víno s intenzívnejšou aromatikou a komplexnosťou. Môže sa pridávať priamo do muštov, a na prekvasenie, a to bez potreby predchádzajúcej hydratácie alebo prípravy štartovacej dávky.
TRVANLIVOSŤ A SKLADOVANIE
Vintferm je vákuovo balený, takže sa môže skladovať dlhšie obdobie, je to však biologický produkt, takže jeho stabilita a fermentačná schopnosť závisí od teploty a obdobia skladovania.
DÁVKOVANIE
10 – 30 g / hl
NÁVOD NA POUŽITIE
Vintferm ZY môžete použiť veľmi jednoducho bez hydratácie pri teplote max. 38 ºC. Vysypte potrebnú dávku Vintferm ZY-u priamo do objemu, ktorý je určený na prekvasenie a veľmi dobre premiešajte.
V prípade výliskov, rozpustite dávky Vintferm ZY-u vo vode a rozprašujte nad vrstvami výliskov každých 20 cm. Odoberte presakujúce biele víno a opäť postrekujte.
BALENIE
500 gr sáčky
Vyrobené v EU pre VINTRADE, s.r.o. podľa noriem ISO 9001:2008 a HACCP štandardov.