V našej ponuke nájdete celý rad výrobkov využívaných pri výrobe vína na zdokonalenie procesu výroby i techniky ošetrenia. Môžete si z nich vybrať na základe nášho katalógu alebo získajte bližšie informácie od našich konzultantov na požiadanie.
Maxaroma je antioxidačný prípravok, ktorý minimalizuje alebo úplne odstraňuje kyslík z muštu. Vďaka optimalizovanému zloženiu jeho hlavných aktívnych zložiek je schopný reagovať na kyslík vo veľmi rýchlom čase a tak okamžite vykonávať svoju ochranu voči aromatickým prekurzorom.
KONZERVOVANIE A SKLADOVANIE
Skladujte na chladnom a suchom mieste, mimo dosahu priameho slnečného žiarenia a tepla.
DÁVKOVANIE
10-20 g/ hl
Každý gram reaguje s 0,25 ppm rozpusteného kyslíka a zvyšuje SO2 o 2,5 mg.
Pridajte do hrozna počas drvenia alebo do čerstvého muštu.
BALENIE
Karton 1 kg
Vyrobené v EU pre VINTRADE, s.r.o. podľa noriem ISO 9001: 2008 a HACCP štandardov.
Arabistab je koloidný stabilizátor, správa sa ako ochranný koloid, ktorý zabráni, alebo spomalí reaktivitu rôznych molekúl vo vínach. Zabraňuje zväčšovaniu kryštálov vínneho kameňa.
KONZERVOVANIE A SKLADOVANIE
Skladujte na suchom a chladnom mieste.
DÁVKOVANIE
20 – 200 ml / hl
Pridajte do hotového bieleho alebo červeného vína ktoré sú stabilné a pripravené k filtráciu. Pridanie by sa malo vykonať po zriedení s vínom v pomere 1 :20, aby sa zlepšila homogenizácia produktu.
BALENIE
Vyrobené v EU pre VINTRADE, s.r.o. podľa noriem ISO 9001:2008 a HACCP štandardov.