V závislosti od toho, čo chcete dosiahnuť, potrebujete spoľahlivé a efektívne mlynkoodstopkovače, ktoré vám zaručia vynikajúcu surovinu na ďalšie spracovanie.
Niekoľko charakteristík:
Ochrana produktu pri kontakte s kyslíkom
Jednoduché čistenie a údržba
Programovanie podľa želania
Kvalita dosiahnutého produktu
Kombinácia hospodárnosti, fexibility, hygieny a kvality
Vplyv iných faktorov, akým je predovšetkým kvalita, ale aj množstvo spracovávaného hrozna, časová potreba ako aj zohľadnenie priestorov a napojenie na ďalšie zariadenia, sú nevyhnutné pre správny výber.
K dispozícii modely od 10 ton/hod s variabilnými možnosťami (len drvenie, odstopkovanie+drvenie, len odstopkovanie, dopravovanie, atď.)
Množstvo a časový harmonogram prísunu spracovávaného hrozna, odroda, charakter očakávaného vína a aj ďalšie parametre sú dôležité pre výber správneho zariadenia.